Αντωνίου: "Μας ανησυχεί πάρα πολύ"

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον πρώτο αγώνα της ομάδας κόντρα στην Σεντ Τζόζεφ. Μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην ώρα διεξαγωγής του επαναληπτικού που θα αρχίσει στις 17:00 λόγω του φωτισμού στο Τσίρειο.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Είναι μεγάλη νίκη από όλες τις απόψεις. Είναι η μεγαλύτερη μας νίκη στην Ευρώπη και είναι πολύ σημαντικό. Δεν κρατάμε ούτε το μέγεθος της νίκης ούτε τα ιστορικά σημεία.

-Κάναμε το βήμα που θέλαμε για πρόκριση

στον επόμενο γύρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πνιγεί από το άγχος του πρώτου αγώνα. Κάναμε λανθασμένες μεταβιβάσεις, όμως στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και έδειξαν τη διαφορά ποιότητας στο γήπεδο.

-Απομένει ένα παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ίσως δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έπαιξαν, αλλά αυτά είναι θέμα προπονητή. Ξέρουμε ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη. Είναι το πιο σημαντικό να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την Πέμπτη. Το μεγάλο μας όπλο πρέπει να είναι ο κόσμος της ΑΕΛ.

-Μας ανησυχεί πάρα πολύ η ώρα του παιχνιδιού. Είναι στις 17:00 αφού από την στιγμή που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Τσίρειο, η ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπει να αρχίσει πιο αργά το παιχνίδι.

-Η ομάδα θα πάρει ένα αριστερό μπακ και προσπαθούμε. Έχουμε κάνει μια σπουδαία μεταγραφή με τον Αβραάμ οπότε δεν καιγόμαστε

Keywords
Τυχαία Θέματα