Συνεχίζεται η ρύπανση στον Οβκό ποταμό

Δε λέει να σταματήσει η ρύπανση του Οβκού ποταμού και κατ’ επέκταση της παρακείμενης περιοχής από τα χοιροστάσια που είναι εγκατεστημένα πλησίον του ποταμού και οι αρμόδιοι σφυρίζουν αμέριμνα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, συνεχίζεται η ρύπανση του ποταμού Οβκού, δυτικά του αεροδρομίου Λευκωσίας στα κοινοτικά όρια Κοκκινοτριμιθιάς, από την ανεξέλεγκτη λειτουργία χοιροστασίων και των συναφών εγκαταστάσεων

Τα Χοιρολύματα στον ποταμό Οβκό που βρίσκεται πίσω από το αεροδρόμιο Λευκωσίας, είναι πλέον ευδιάκριτα.
Το όλο ζήτημα εξελίσσεται μία

οικολογική καταστροφή .

Ιδιοκτήτης χοιροστασίου επικοινώνησε με το Sigmalive και απέδωσε το συγκεκριμένο περιστατικό σε ατύχημα από λάθος σε μια δεξαμενή, το οποίο ωστόσο με άμεσες ενέργειες διορθώθηκε μέσα σε δυο ώρες, ενώ όπως είπε γίνονται ενέργειες για μόνιμες λύσεις, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια μέρα, τόνισε. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δεν υπάρχει κανένας φόβος και καμιά ανησυχία για περιβαλλοντική-οικολογική καταστροφή, καθώς όπως λέει τα λύματα τυγχάνουν βιολογικής επεξεργασίας ενώ διοχετεύονται σε γεωργική ζώνη στη νεκρή ζώνη. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι όλα γίνονται με σεβασμό στους κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος.

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα