Αντωνίου: "Αν πιάσουμε εξάδα καλώς, αν όχι..."

«Αν πιάσουμε εξάδα καλώς, αν όχι έτσι κι αλλιώς συμβιβαστήκαμε στη φετινή πραγματικότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, την χρειαζόμασταν ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος. Φανήκαμε τυχεροί και αποτελεσματικοί, κάναμε κάτι που δεν είδαμε ποτέ φέτος. Γίνεται αρκετή δουλειά από τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο. Είναι παραδεκτό ότι ο Πάμπος

Χριστοδούλου είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Κύπρο.

Για εμάς σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, εξάλλου γι' αυτό είχαμε και την επιστροφή του. Δεν γίνονται όμως θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, έχει δύσκολο έργο μπροστά του, πρέπει να τον στηρίξουμε. Είμαστε αναγκασμένοι από Φεβρουάριο μήνα να λέμε αυτά τα πράγματα. Έχουμε συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα, αν και δεν μας αρέσει καθόλου».

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να απομακρυνθούμε από τα χαμηλά. Στο επόμενο ματς θέλουμε τη νίκη, για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αν πιάσουμε εξάδα καλώς, αν όχι έτσι κι αλλιώς συμβιβαστήκαμε στη φετινή πραγματικότητα. Μακάρι να μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά. Αισιοδοξούμε ότι στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα έχουμε αρκετό κόσμο στο "Αμμόχωστος"».

Keywords
Τυχαία Θέματα