Αντιπαραθέσεις επιτελείων για οικονομία-κοινωνία (Vid)

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών. Ένταση προκλήθηκε στην Εκπομπή του «Σίγμα» Μεσημέρι και Κάτι μεταξύ των εκπροσώπων των επιτελείων του Νικόλα Παπαδόπουλου, του Σταύρου Μαλά και του Προέδρου Αναστασιάδη, με αφορμή τη συζήτηση για θέματα κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής.

Αντικείμενο διαφωνίας μεταξύ της Άννας Κουκκίδου του Επιτελείου Νικόλα και του Χαράλαμπου Σταυρίδη του ΔΗΣΥ, ήταν μια έκθεση της Κομισιόν του 2016, που αναφέρεται σε αύξηση της ανισότητας.

Ο κ Σταυρίδης από το Επιτελείο Αναστασιάδη, μίλησε για τα όσα πέτυχε

η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, ενώ παραδέχτηκε πως δεν ζει κάποιος με 350 ευρώ τον μήνα, αλλά προφανώς είναι καλύτερη πολιτική από τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Ο Εκπρόσωπος του κ. Μαλά Χάρης Σταυρινίδης είπε πως οι προτάσεις τους δεν έχουν καμία σχέση με τη διακυβέρνηση Χριστόφια. «Εμείς στηρίζουμε το ευρώ, την ελεύθερη οικονομία και το κράτος να φωτίζει διάφορους τομείς. Είναι διαφοροποιήσεις, δεν είναι διαφορές για να έρθουμε σε ρήξη», είπε.

Η κα. Κουκκίδη άφησε αιχμές, παράλληλα, για τον χειρισμό του Προέδρου στο εθνικό θέμα, λέγοντα πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήγε στο Κρανς Μοντανά απροετοίμαστος και αδιάβαστος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σταυρίδης χαρακτήρισε επικίνδυνο όποιο πολιτικό λέει ότι πρέπει να προπωλήσουμε φυσικό αέριο χωρίς επιβεβαιωμένα κοιτάσματα, με τα πυρά του να στρέφονται εναντίον της υποψηφιότητας του κ. Λιλλήκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα