Ανόρθωση: Το πάθημα να γίνει μάθημα

Το πάθημα να γίνει μάθημα λέει μια παροιμία.

Στην περίπτωση της Ανόρθωσης ταιριάζει γάντι μετά την ισοπαλία με την Αγία Νάπα και την προβληματική εμφάνιση σε διαστήματα του αγώνα. Ο χρόνος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει. Προπονήσεις καθημερινές θα γίνονται. Αυτό που χρειάζεται είναι να εντοπιστούν όλα εκείνα τα λάθη (κάτι που σίγουρα έγινε) αλλά το σημαντικότερο μέσο της καθημερινής δουλειάς να ελαχιστοποιηθούν. Προβληματισμός υπάρχει αλλά όχι πανικός και ούτε πισωγύρισμα. Βαθμολογικές απώλειες

θα υπάρχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά το ζητούμενο είναι να μην γίνονται γκέλες μεγάλες.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Υπάρχουν αρκετές ημέρες αλλά είναι κομβικής σημασίας αγώνας καθώς η νίκη θα την διατηρήσει ή θα την αυξήσει την βαθμολογικής της θέση και φυσικά θα βελτιωθεί η ήδη πληγωμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει όπως το πράττει πάντα ο κόσμος της ομάδας. Δεν πρέπει να επικρατεί απογοήτευση και μουρμούρα στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης. Η στήριξη θα πρέπει να αυξηθεί, ο δρόμος είναι μακρύς και ακόμα η Ανόρθωση όπως και όλες οι ομάδες έχει διανύσει μικρή απόσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα