Η Μπάρτσα πάει στο CAS για Αρντά Τουράν

Στο διαιτητικό δικαστήριο αθλητισμού (CAS) θα προσφύγει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Αρντά Τουράν, αντικαθιστώντας τον τραυματία Ραφίνια.

Ωστόσο ο σύλλογος θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει αυτή την διαδικασία, χωρίς να έρθει σε σύγκρουση με την FIFA. Η Μπαρτσελόνα ζήτησε από τον οργανισμό να προσδιορίσει με σαφήνεια αν θα την αφήσει να εγγράψει τον Αρντά Τουράν, αφού η ποινή που είχε για δύο μεταγραφικές περιόδους τώρα έχει λήξει . Η FIFA

έκανε σύσταση στη Μπαρτσελόνα να μην συμπεριλάβει τον Τούρκο διεθνή στην ομάδα, όμως δεν μπορούσε να δώσει μία περισσότερο συγκεκριμένη απάντηση. Ετσι η ομάδα της Βαρκελώνης, θα κάνει νέα έκληση στη FIFA για μία πιο συγκεκριμένη ανάλυση, κατόπιν νέου αιτήματος. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, προστατεύεται από την ισπανική νομοθεσία, που επιτρέπει να εγγράψει παίκτη κατά την διάρκεια της σεζόν, εάν συμβεί περίπτωση μακροχρόνιου τραυματισμού. Εάν η FIFA δεν αποσαφηνίσει την κατάσταση, τότε η Μπαρτσελόνα θα προσφύγει στο CAS. Εάν, στην καλύτερη περίπτωση, το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, ο Αρντά Τουράν θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα