Ανόρθωση: Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν

Πολύ σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν στην Ανόρθωση, όσον αφορά τα δεδομένα για τον προγραμματισμό. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή έρχεται στην Κύπρο την Παρασκευή και από Δευτέρας θα αρχίσουν οι συζητήσεις και πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Κάποια πράγματα φυσικά πήραν τον δρόμο τους αφού, όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζονται οι Γκαμπρέρα και Αγκιλάρ, των οποίων ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους. Έτσι, δεν θα τους γίνει πρόταση για ανανέωση. Φαίνεται ότι εκτός πλάνων είναι και ο Κολούνγκα,

όμως έχει συμβόλαιο και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας. Όσον αφορά τον Κόπριβετς, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και είναι αρκετά υψηλό, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ πιθανόν ο Ρόνι Λέβι να μη δώσει τη συγκατάθεσή του για να ανανεωθεί η συνεργασία. Έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις πιθανότητες να αποχωρήσει να είναι περισσότερες.
Τα πιο δύσκολα
Τα πιο δύσκολα είναι για τρεις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τους οποίους θέλει στην ομάδα ο Ρόνι Λέβι. Αναφερόμαστε στους Μίτροβιτς, Γκάμπριελ και Βίκτορ. Για τον Μίτροβιτς φαίνεται να προκύπτει μεγάλη οικονομική διαφορά και θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί, αν και φαντάζει πολύ δύσκολο. Επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Ολιβέιρα και θα αρχίσουν συζητήσεις με τους Γκάμπριελ και Βίκτορ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στην ομάδα. Για τον Γκάμπριελ λέγονται πολλά, ότι δύσκολα θα μείνει στην Ανόρθωση, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να ανατραπούν τα δεδομένα.
Όσον αφορά την ενίσχυση, άρχισαν οι διεργασίες και έχουν εντοπιστεί παίκτες, κυρίως από το εξωτερικό, όμως προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με αυτούς που θα αποχωρίσουν για να φανούν 100% οι ανάγκες της ομάδας.
Για τον Γιώργο Οικονομίδη και τις πληροφορίες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ομόνοια, από την Ανόρθωση λένε ότι δεν έχουν δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση και ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα