Ανόρθωση: Σηκώνονται από τον πάγκο

Δεν λέει να αδειάσει το απουσιολόγιο του Αντρέ Πάους. Ο Ολλανδός προπονητής ανέμενε ότι θα έχει στη διάθεση του τον Αβραάμ αλλά τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Δεν έφτανε αυτή η απουσία προστέθηκε και του Κάλβο ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στην προπόνηση. Αν προσθέσει κάποιος και τις απουσίες των τιμωρημένων Μάκου, Νούχου και Μαϊσουράτζε αλλά και των τραυματιών Γκαρσία, Κυριάκου και Ιακοβένκο, φτάνει στο συμπέρασμα ότι η Ανόρθωση στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Ερμή θα στερηθεί των υπηρεσιών οκτώ ποδοσφαιριστών της.

Έτσι ο Αντρέ Πάους θα δώσει φανέλα βασικού σε

κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετό διάστημα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται πως θα αγωνιστεί ο Σεράν Πόλο. Η τελευταία του συμμετοχή σε αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 3/11/2014 και στον αγώνα με την Ν.Σαλαμίνα εκτός έδρας (2-3). Συνολικά μετρά 10 συμμετοχές με 767 λεπτά.

Ο δεύτερος που αναμένεται να αγωνιστεί από την αρχή είναι ο Μάρκο Άντιτς. Τελευταία του συμμετοχή στην αρχική 11άδα ήταν στις 5/10/2014 στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (4-1) μετρώντας ως τώρα τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 360 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα