Ανόρθωση: Ο "οδικός χάρτης" και τα τρία σημεία

Τρεις ώρες περίπου κράτησε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος, με κριτική και αυτοκριτική από όλους με προεκτάσεις στο οικονομικό και αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Από τη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν τα δύο σημεία από τα μέλη που έδωσαν το παρών τους στη συνέλευση, σημεία που περιλάμβανε η σημερινή ατζέντα της Συνέλευσης.

Ουσιαστικά τα μέλη έδωσαν την έγκριση τους στην επαναβεβαίωση της απόφασης για παραχώρηση Εγγύησης από τον Σύλλογο προς την Εθνική Τράπεζα

Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ σχετικά με το εκκρεμές δάνειο της εταιρείας Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια Λτδ. Και το δεύτερο σημείο στο οποίο ήταν σύμφωνοι ήταν όσον αφορά την ενημέρωση της ΓΣ για τους λόγους που οδήγησαν το ΔΣ να μην κάνει αποδεκτή την χρήση του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που εκχωρήθηκε στο σωματείο από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λιμιτεδ καθώς και λήψη απόφασης για το πως θα τοποθετηθεί ο Σύλλογος, στην Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας στις 29/12/2016.

Πέραν από αυτά τα δύο, δόθηκε ένας οδικός χάρτης ο οποίος περιλαμβάνει τρία σημεία για το πως θα προχωρήσει ο σύλλογος μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη, ο χάρτης ο οποίος εγκρίθηκε κ' αυτός από τα μέλη. Τα 3 σημεία του οδικού χάρτη δεν έγιναν γνωστά, με τον σύλλογο να έχει plan B σε όλα. Αύριο Πέμπτη η "Κυρία" θα ενημερώσει επίσημα για το τι ακριβώς ειπώθηκε γι' αυτό τον χάρτη που θ' ακολουθήσει η ομάδα της Αμμοχώστου.

Για αρχή τα τρία σημεία έχουν να κάνουν με:

Ο πρώτος είναι το σωματείο να ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση της εταιρείας για το κατά πόσο μπορεί και είναι πρόθυμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αν η εταιρεία είναι αρνητική και δεν μπορεί να αναλάβει τις υποχρεώσεις της τότε να ξεκινήσει συζήτηση για λύση της συνεργασίας μεταξύ του σωματείου και της εταιρείας.

Η τρίτη περίπτωση είναι, αν προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα σε περίπτωσης λύσης της συνεργασίας τότε η διοίκηση του σωματείου θα καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση που έχει συνάψει με την εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα