Ηρωικό βαθμό για Δερύνεια... από το 0-2 σε 2-2 (pics)

Ηρωικό βαθμό πήρε η Δερύνεια κόντρα στον Ερμή. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη έχανε με 0-2 μέχρι το 80ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά μέσα σε τρία λεπτά έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Φουρτάδο μείωσε σε 1-2 στο 81ο λεπτό και ο Μπριτζίτο στο 84ο λεπτό έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Τα γκολ:

43’ 1-0 Μασίνουα

64’ 2-0 Μασίνουα

81’ 1-2 Φουρτάδο

84’ 2-2 Μπριτζίτο

11αδα Αναγέννηση: Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Χριστοδούλου (66’ Νατσιόπουλος), Βλασόπουλος, Θεράποντος, Φωτίου (Χ΄΄Γιαννακού),

Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο (90+1 Ράτκοβιτς)

11αδα Ερμή: Νουρεντινόσκι, Χριστόφ, Μπενγκά, Χριστοφή, Ντε Βρίσε, Μαρτίνιουκ, Μαϊσουράντζε (66’ Αρτάμπε), Λίλλης (34’ Μπάουμαν), Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα (82’ ‘Αλμπα), Μασίνουα.

Κίτρινες : Χριστοδούλου, Ντιαλό /Μαιζουράτσε, Νουρεντινόφσκι, Άλμπα

Κόκκινες:

Είχε τη λύση με Μασίνουα

Με την Δερύνεια να πατά καλύτερα άρχισε ο αγώνα στο Τάσος Μάρκου κόντρα στον Ερμή. Στο 8ο και 10ο λεπτό τα σου του Χριστοδούλου από πλευράς Δερύνειας δεν βρήκαν στόχο ενώ ο Ερμής απάντησε στο 12ο λεπτό με τον Ντε Μέλο το σουτ του οποίο απέκρουσε ο Μάστρου. Στο 22ο λεπτό η Δερύνεια έχασε και πάλι την ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ με τον Βέσλεμ να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά έξω. Στο 29ο λεπτό ο Ερμής απάντησε με τον Σίλβα να κάνει το πλάσε και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 43ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου με τον Μασίνουα να σκοράρει.

Τα πράγματα για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου έγιναν ακόμη καλύτερα όταν στο 64ο λεπτό και πάλι ο Μασίνουα βρήκε στον στόχο προς τα δίκτυα κάνοντας το 0-2. Ωστόσο η Δερύνεια δεν είπε την τελευταία της λέξη. Στο 81ο λεπτό ο Φουρτάδο από το σημείο του πέναλτι μείωσε σε 1-2 και στο 84ο λεπτό ο Μπριτζίτο έσωσε τον βαθμό για την Δερύνεια ισοφαρίζοντας σε 2-2.

>

Keywords
Τυχαία Θέματα