Ανόρθωση: Απογοητευμένος ο Πουλλαίδης

Ούτε η σημερινή συνάντηση του Χρίστου Πουλλαΐδη ξεκαθάρισε το διοικητικό σκηνικό στην Ανόρθωση. Ο ισχυρός άνδρας της «Κυρίας» παρουσιάστηκε απογοητευμένος καταρχήν από τη χαμηλή προσέλευση των παραγόντων, ενώ δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από αυτά που άκουσε.

Περισσότεροι από 80 - νυν και πρώην – παράγοντες και οικονομικά επιφανείς φίλοι του συλλόγου πήραν πρόσκληση και μόλις 30-35 έδωσαν το παρών τους απόψε στο «Αντ. Παπαδόπουλος».

Ο κ. Πουλλαΐδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όλους όσοι βγήκαν στο βήμα και τα όσα είχαν να προτείνουν. Υπήρξε μια

μερίδα που προθυμοποιήθηκε να συνεισφέρει κάποια μικρά ποσά στο σύλλογο, τα οποία όμως δεν είναι αρκετά για να λύσουν το πρόβλημα. Υπήρξαν και αυτοί που πρότειναν την αγορά μετοχών, καθώς και άλλοι που τόνισαν πως θα ήταν καλό να γίνει μια προσπάθεια για εξεύρεση επενδυτών από το εξωτερικό που θα βοηθήσουν τον σύλλογο.

Παρά τις αρκετές και διαφορετικές προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, ο κ. Πουλλαίδης δεν θεωρεί ότι κάποια από αυτές είναι τόσο σοβαρή που να μπορεί να δώσει τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα. Ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, κάτι που ενδεχομένως να γίνει αύριο μέσω ανακοίνωσης.

Μέσω αυτής της γραπτής δήλωσης ίσως ξεκαθαρίσει και τις προθέσεις του σε σχέση με την παραμονή του ή όχι στο σύλλογο, αλλά και τις προϋποθέσεις που ενδεχομένως να θέσει για να παραμείνει στο πόστο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα