Ανόρθωση: Αίτημα διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Η κρισιμότητα των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλη, τόσο για την κατάκτηση του τίτλου όσο και για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ήδη το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική του ευθεία με την ΚΟΠ να δείχνει πόσο σωστό προγραμματισμό κάνει. Αυτό γιατί την Κυριακή το στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» θα φιλοξενήσει δυο αγώνες. Στις 11 το πρωϊ θα διεξαχθεί ο τελικό του κυπέλλου Γυναικών μεταξύ της Λευκοθέα Λατσιών και Απόλλωνα Λεμεσού. Αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος

να διεξαχθεί στο Κοινοτικό στάδιο Αραδίππου όμως για τηλεοπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή». Στις 17:00 στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστούν Ερμής – Ανόρθωση. Δυο αγώνες στο ίδιο γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο να «ταλαιπωρείται» από τις 11 το πρωϊ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την επίσημη Ανόρθωση μας αναφέρθηκε ότι θα σταλεί αίτημα διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ για τον ορισμό δυο αγώνων την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο ζητώντας να μην διεξαχθεί ο ένας. Απόλυτα φυσιολογικό αίτημα από μια ομάδα που έχει ενώπιον της τον έναν από τους τέσσερις «τελικούς» στην προσπάθεια της για έξοδο στην Ευρώπη. Είναι άξιο απορίας με ποια λογική και ποιος σκέφτηκε από την ΚΟΠ να ορίσει δυο αγώνες στο ίδιο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα