Oμόνοια: Καιρός για νίκη!

Πάει καιρός, απο τις 6 Άπριλίου του 2013. Απο τότε έχει να κερδίσει η Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος. Με συνδυασμό και τον αποκλεισμό απο το κύπελλο απο τον ΑΠΟΕΛ, οι πράσινοι θα επιδιώξουν το Σάββατο να βάλουν ένα τέλος.

Να γυρίσουν σελιδα στα αιώνια ντέρμπι και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη. Μάλιστα αν επιτευχθεί ο στόχος , τότε η Ομόνοια θα βρεθεί

μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη τρείς στροφές πριν απο το τέλος. Αφού θα μπεί μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η πρόκληση της Ομόνοιας είναι μεγάλη. Οι ποδοσφαιριστές της καλούνται να τα δώσουν όλα για όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο , για να κερδίσουν τη μάχη. Η αποστολή θα είναι δύσκολη . Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τη θερμή συμπαράσταση 16 χιλιάδων οπαδών του και θα κυνηγήσει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό δείχνει τον δρόμο ότι οι ''πράσινοι'' θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν και να δείξουν χαρακτήρα.

Η Ομόνοια μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ , όμως αν εξαιρέσουμε τον αγώνα Κυπέλλου όταν έχασε εύκολα με 3-0 , στα υπόλοιπα παιχνίδια δικαιούτο κάτι περισσότερο. Αυτή τη φορά δεν θέλει όμως να μείνει με τις εντυπώσεις, αλλα να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της , μια πολύ σπουδαία νίκη.

Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει πάθος και αποφασιστικότητα. Αυτό που απομένει είναι να το αποδείξει στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα