Ανόρθωση: Η μπάλα στα πόδια των... παικτών

Ότι παρατηρήσεις πήραν παίκτες και τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αυτή την εβδομάδα, πήραν! Τώρα η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών για να επιστρέψει η Ανόρθωση στα νικηφόρα αποτελέσματα και να αφήσει στην άκρη τα τελευταία ισόπαλα αποτελέσματα.

Στην Ανόρθωση η ψυχολογία της ομάδα μετά το σοκ της περασμένης αγωνιστικής στο "Μακάρειο", δεν είναι στα καλύτερα της, με παίκτες και τεχνική ηγεσία να ψάχνουν λύσεις όσον αφορά την επάνοδο της ομάδας στις νίκες. Η ομάδα της Αμμοχώστου θαυμάστηκε σε αρκετά

φετινά παιχνίδια με τον Πάους να χειροκροτείται τόσο για τις επιλογές του στην εντεκάδα όσο και για τις... αλλαγές που έφερναν λύσεις και γκολ από τον πάγκο. Τώρα όμως η Ανόρθωση επιβάλλεται να επιστρέψει σε αυτούς τους ρυθμούς, αποδεικνύοντας σε όλους ότι τα προηγούμενα αποτελέσματα αποτελούν απλά μία κακή παρένθεση.

Ο κόσμος περιμένει να δει στο «Τάσος Μάρκου» μία αλλαγμένη Ανόρθωση, μία Ανόρθωση που θα καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, μία Ανόρθωση που πρέπει να κυνηγήσει το γκολ από πολύ νωρίς. Μόνο ένα γρήγορο γκολ θα λύσει τα πόδια των παικτών, μετά τα όσα προηγήθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα