Άνοιξε η πόρτα εξόδου της ΑΕΚ

Μετά τα πανηγύρια για την ιστορική δεύτερη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της, η επόμενη μέρα βρίσκει τους παίκτες να ξεκουράζονται και τους υπόλοιπους να συνεχίζουν τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και κυρίως ο Τσάβι Ρόκα έχουν ήδη αρχίσει να αξιολογούν έναν προς έναν τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, και τα επόμενα 24ωρα θα αρχίσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τις πρώτες αποδεσμεύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, κάποιοι παίκτες απουσίαζαν χθες από το πάρτι, το οποίο έγινε σε παραλιακό κέντρο στο Μακένζι και μερικοί από αυτούς

είναι και στη λίστα αποχωρήσεων του Τσάβι Ρόκα. Από το πάρτι απουσίαζε και ο Βάντερ για προσωπικό λόγο και έτσι κι’ αλλιώς το συμβόλαιο του έχει ανανεωθεί. Οι υπόλοιποι που απουσίαζαν και είναι φαβορί για ν’ αποτελέσουν παρελθόν είναι οι Παύλου, Σίπο, Κολαούτι, Σκοπελίτης και Φροξυλιάς.

Η περίπτωση του Παύλου πάντως είναι αυτή που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση αν αναλογιστούμε την πολύχρονη του προσφορά στο σωματείο της Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα