Ανοικτή επιστολή σε ΠτΔ από «Secure Cyprus»: «Κάντε τώρα shut down»

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Βουλή των Αντιπροσώπων απέστειλε η “Secure Cyprus”, η οποία με διαδικτυακό ψήφισμά της ζητά απαγόρευση κάθε άσκοπης μετακίνησης και κυκλοφορίας στην Κύπρο λόγω του ιού. 

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, το ψήφισμα κατάφερε να λάβει 25χιλιάδες ψήφους από πολίτες. 

«Όσο καθυστερείτε, οι ζημιές θα είναι ανυπολόγιστες. Τόσο στην υγεία των συμπολιτών μας, όσο και στην οικονομία. Η Κύπρος

δεν σηκώνει άλλους πειραματισμούς. Έχουμε ήδη πληρώσει αρκετά από τα λάθη του παρελθόντος και δεν χρειάζεται να γίνει και τώρα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. 

Αυτούσια η επιστολή

Προς:

1. Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

2. Βουλή των Αντιπροσώπων

Θέμα: Επιβολή Lockdown της Κύπρου προτού να είναι αργά! Όχι σε μια δεύτερη Ιταλία

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Αξιότιμοι κ. Βουλευτές

Σε συνέχεια του ψηφίσματος που διενεργήθηκε από 22.03.2020 μέχρι σήμερα 23.03.2020, με 25χιλιάδες ψήφους, σας καλούμε όπως προβείτε σε απαγόρευση κάθε άσκοπης μετακίνησης και κυκλοφορίας στην χώρα μας, μέχρι να καταστεί πραγματικά δυνατή η διαχείριση της κατάστασης.

Σήμερα, μπορεί αρκετός κόσμος να πιστεύει ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη, όμως στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι οριακή.

Το "μένουμε σπίτι" πρέπει να γίνει οδηγία και όχι να παραμείνει έκκληση, εφόσον αρκετοί συμπολίτες μας δεν μπορούν να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Είμαστε μια χώρα πληθυσμού 1ος εκατομμυρίου και η μετάδοση του ιού γνωρίζεται ότι θα μπορούσε να γίνει σε λιγότερο χρόνο απ’ ότι μπορούμε να αντιληφθούμε.

Το Σύστημα Υγείας της χώρας μας, ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσει, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Όσο καθυστερείτε, οι ζημιές θα είναι ανυπολόγιστες. Τόσο στην υγεία των συμπολιτών μας, όσο και στην οικονομία. Η Κύπρος δεν σηκώνει άλλους πειραματισμούς. Έχουμε ήδη πληρώσει αρκετά από τα λάθη του παρελθόντος και δεν χρειάζεται να γίνει και τώρα.

Πρόεδρε και κ. Βουλευτές, αν θέλετε πραγματικά να σώσετε την χώρα μας και την οικονομία μας, ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ SHUT DOWN, πριν είναι αργά.

Είναι στο χέρι σας να σώσετε το Σύστημα Υγείας της χώρας μας και την Οικονομία μας.

Ασφαλίστε την Κύπρο

Secure Cyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα