Αγγλία: Συναγερμός στο Πλίμουθ - Αναφορές για πυροβολισμούς και θύματα

Συναγερμός στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Πλίμουθ με αναφορές για πολλά θύματα. Στο σημείο έχουν φτάσει ασθενοφόρα και πολλοί γιατροί.

«Σοβαρό και τραγικό» συμβάν σημειώθηκε στο Πλίμουθ, με αποτέλεσμα σημαντικό αριθμό ασθενοφόρων και γιατρών να έχουν σπεύσει στο σημείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τοπικών μέσων, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν «δυνατούς κρότους» και «πυροβολισμούς».

«Ανταποκριθήκαμε στο περιστατικό με σημαντικό αριθμό δυνάμεων, μεταξύ των οποίων και η ομάδα απόκρισης επικίνδυνων περιοχών (HART), πολλά ασθενοφόρα, ελικόπτερα, γιατροί και νοσοκόμοι»,

αναφέρει η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τα ασθενοφόρα στην περιοχή.

We were called at 18:12 to an ongoing incident in Plymouth.

We responded to the incident with a significant number of resources, including Hazardous Area Response Teams (HART), multiple ambulances, air ambulances, multiple doctors and senior paramedics.

1/2 pic.twitter.com/17xZs7LsTm

— South Western Ambulance Service (@swasFT) August 12, 2021Σε βίντεο που δημοσιεύονται στα social media φαίνονται ελικόπτερα να σπεύδουν στο σημείο του περιστατικού. 

Air ambulances landing in Plymouth after reports of gunfirepic.twitter.com/rxYoq9N3Yt

News For All (@NewsForAllUK) August 12, 2021Ενώ περαιτέρω πληροφορίες δεν είναι γνωστές προς το παρόν, οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν μέσα και να ακολουθούν τις συμβουλές των Αρχών.Σύμφωνα με Βρετανό βουλευτή, αν και αναμένονται επίσημες πληροφορίες, φαίνεται πως μιλάμε για «αριθμό θυμάτων». 

Really worrying news coming out of Keyham in #plymouth. Please can everyone stay safe, stay indoors and follow police advice.

— Luke Pollard MP (@LukePollard) August 12, 2021Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, στην Αγγλία προκάλεσε πολλά θύματα, μετέδωσε απόψε το δίκτυο SKY NEWS, χωρίς να αναφέρει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, έγραψε στο Twitter: "Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε ο ύποπτος έχει τραπεί σε φυγή στο Πλίμουθ".

Πηγή: Sputnik / ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγλία, Συναγερμός, Πλίμουθ #45 Αναφορές,anglia, synagermos, plimouth #45 anafores