Αναβολή της δίκης για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ

Στο δικαστήριο Πάφου προσήχθησαν το πρωί οι έξι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του σκανδάλου στο ΣΑΠΑ.

Αναβλήθηκε για τις 23 Ιανουαρίου η έναρξη της πολύκροτης υπόθεσης του σκανδάλου στο ΣΑΠΑ.

Κατά τη σημερινή διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης των έξι κατηγορουμένων ζήτησαν και πήραν αναβολή διότι δεν έλαβαν ακόμα όλο το μαρτυρικό υλικό.

Οι έξι κατηγορούμενοι θα κληθούν να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Πρόκειται για τον τέως Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, το Γενικό Διευθυντή

του ΣΑΠΑ που τελεί σε διαθεσιμότητα Ευτύχιο Μαλληκίδη, τον πρώην Δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΣΥ Γιώργο Μιχαηλίδη, τον πρώην Δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΚΟ Ευστάθιο Ευσταθίου, τον πρώην Δημοτικό σύμβουλο του ΑΚΕΛ Βάσο Βασιλείου και το νυν δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφο, Γιώργο Σιαηλή.

Όλοι αντιμετωπίζουν 153 κατηγορίες για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτης, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, απόσπαση χρημάτων, δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας, αποδοχής αμοιβής με τρόπο που να υποδηλώνει δεκασμό, διαφθοράς, αθέμιτης κτήσης περιουσιακού οφέλους από αξιωματούχους και λειτουργούς του δημοσίου και άλλες.

Συγκεκριμένα ο Ευτύχιος Μαλληκίδης αντιμετωπίζει 67 κατηγορίες, ο Σάββας Βέργας 58, ο Γιώργος Μιχαηλίδης 25, ο Ευστάθιος Ευσταθίου 15, ο Βάσος Βασιλείου 7 και ο Γιώργος Σιαηλής επίσης 7 κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα