Απόλλων: Είναι πολλά Αντόνε…

Στα τελευταία του πέντε παιχνίδια ο Απόλλωνας δέχθηκε 11 τέρματα, αριθμός ο οποίος σίγουρα προβληματίζει όλους στην οικογένεια της ομάδας με πρώτον τον τεχνικό της ομάδας Ιοάν Αντόνε.

Βέβαια το πρόβλημα το παραδέχονται στους γαλάζιους με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας Φανούριο Κωνσταντίνου να τονίζει στο Ράδιο Πρώτο την ευκολία που δέχεται γκολ ο Απόλλωνας.

Τα τελευταία πέντε παιχνίδια του Απόλλωνα:ΑΕΚ-Απόλλων 3-1Απόλλων-Ερμής 3-2Αγία Νάπα-Απόλλων 2-5Απόλλων-ΑΕΛ 3-3Κύπελλο: Απόλλων-Οθέλλος Αθηένου 1-1

Το πρόβλημα

όμως δεν είναι μόνο της άμυνας. Ο Απόλλωνας διαθέτει ένα εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο τους Μερκή και Αντράντε και σίγουρα το πρόβλημα είναι πιο γενικό. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας και το πώς αμύνεται. Η άμυνα αρχίζει από την επίθεση και σίγουρα ο πρώτος που το γνωρίζει είναι ο Ρουμάνος τεχνικός. Αν κάνουμε μια σύγκριση από την αρχή της σεζόν ο Απόλλωνας δέχθηκε εννέα τέρματα σε 11 αγώνες. Και από την 12η αγωνιστική μέχρι την 15η δέχθηκε 10 και μαζί με τον αγώνα κυπέλλου 11.

Τα παιχνίδι μέχρι και την 11η αγωνιστική:Απόλλων-ΑΕΚ 2-5Ερμής-Απόλλων 1-3Απόλλων-Αγία Νάπα 1-0ΑΕΛ-Απόλλων 1-2Απόλλων-Οθέλλος 4-0Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων 4-0Απόλλων-Εθνικός Άχνας 3-0Δόξα-Απόλλων 1-3Απόλλων-Ομόνοια 3-0Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 0-0Ανόρθωση-Απόλλων 0-1Σύνολο 22 υπέρ-9 κατά

Keywords
Τυχαία Θέματα