Αναβαθμίζει τον τομέα του Marketing

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη συνεργασία με την εταιρεία Consultics για τον τομέα του Μάρκετινγκ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Άλλο ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των δομών και των πρακτικών του Συλλόγου, πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Σύλλογος ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία Consultics, για τον τομέα του Μάρκετινγκ. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων του Διοικητικού Συμβουλίου,

για περαιτέρω ανάπτυξη του Τμήματος Μάρκετινγκ του Συλλόγου και αξιοποίηση του ισχυρού brand name του Συλλόγου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Consultics εκφράζουν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Πρόκειται για μια συνεργασία που έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του μάρκετινγκ και της στρατηγικής πωλήσεων, αλλά και τη δημιουργία και υποστήριξη των υφιστάμενων δομών, με στόχο την ενίσχυση του brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, η Consultics θα εργαστεί στους τομείς της προσέλκυσης και ικανοποίησης νέων χορηγών, αλλά και στην τόνωση και βελτίωση των ευκαιριών προβολής για τους νυν συνεργάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε πλήρη συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και το Τμήμα Μάρκετινγκ του Συλλόγου.

Η Consultics θα αξιοποιήσει επίσης την συνεργασία της με τη Stadia Solutions, δίνοντας έμφαση στους τομείς της αξιολόγησης και βελτιστοποίησης των υφιστάμενων συνεργατών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μέσω του δικτύου της Consultics, τοπικά και διεθνώς, η Consultics θα κτίσει και θα ενδυναμώσει το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέσω ρεαλιστικών προσεγγίσεων.

Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Αντώνης Τζιωνής, δήλωσε για την συνεργασία με την Consultics: «Η συνεργασία μας εντάσσεται στο πλαίσιο της εντατικής προσπάθειας που ξεκίνησε για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των δομών και των πρακτικών του Συλλόγου. Έχουμε πει ότι η αύξηση των εσόδων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Το μάρκετινγκ είναι ένας τομέας στον οποίο επενδύουμε πολλά και θέλουμε να βελτιωθούμε. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και ο στόχος μας θα είναι η διαρκής βελτίωση. Το brand ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλές δυνατότητες, τις οποίες θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο, προς όφελος του Συλλόγου».

Ο κ. Στέφανος Νικολάου, διευθύνων σύμβουλος της Consultics, δήλωσε για τη συνεργασία: «Μεγάλος μας στόχος είναι να αναπτύξουμε το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες έτσι ώστε ο Σύλλογος να είναι σε θέση να φτάσει σε αύξηση εσόδων, πάντοτε στηρίζοντας και αναπτύσσοντας το Τμήμα Μάρκετινγκ. Κλειδί είναι η δημιουργία περισσότερων assets για να λειτουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε διεθνή πρότυπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα