Βόλος: Έλεγχος θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ σε όλη την πόλη

14:59 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου όλων των θέσεων στάθμευσης που έχουν παραχωρηθεί σε ΑμεΑ σε όλη την πόλη ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και εκτελών χρέη Δημάρχου Θάνος Θεοδώρου. Αφορμή αίτημα για χορήγηση θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ. Ο αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης επισήμανε ότι οι θέσεις πρέπει να δίνονται

μόνο σε όσους τις χρειάζονται πραγματικά και ανέφερε ότι η υπηρεσία αφαίρεσε θέσεις θανόντων και τις απέδωσε στους Βολιώτες.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής επικράτησε ένταση όταν ιδιοκτήτες διαμερίσματος χωρίς αποχέτευση διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά της απόφασης της ΕΠΖ να αναβάλει υπόθεση, λόγω δικαστικής απόφασης. Το θέμα έχει συζητηθεί και παλιότερα στην ΕΠΖ και αφορά καταγγελία ιδιοκτητών διαμερίσματος που βρίσκεται πάνω από πιτσαρία στις Αλυκές, για σπάσιμο της αποχέτευσής τους από τον ιδιοκτήτη.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί ανάκληση άδειας λειτουργίας του καταστήματος λόγω αυθαίρετων κατασκευών και ο συνήγορος της μισθώτριας ζήτησε αναβολή της υπόθεσης μέχρι να εκδικαστεί προσωρινή διαταγή στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας, αίτημα που έγινε δεκτό.

Σημειώνεται ότι η ΕΠΖ αποφάσισε τελικά να κοπεί λόγω επικινδυνότητας ένα πεύκος ύψους 15 μέτρων επί των οδών Νικοτσάρα-Εθν. Αντιστάσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα