Αναβάλλεται η πρεμιέρα στην «ΑΕΚ ARENA»

ΑΕΚ
Η άσχημη κατάσταση του χλοοτάπητα δεν επιτρέπει στην ομάδα να δώσει αύριο το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο νέο της γήπεδο. Σήμερα θα ζητηθεί άδεια από την ΚΟΠ ώστε να αγωνιστεί στο ΓΣΖ

Μπορεί άπαντες στην ΑΕΚ να ανέμεναν τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα για να εγκαινιάσουν την ΑΕΚ ARENA, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Ο λόγος είναι η κατάσταση του χλοοτάπητα η οποία εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα

των ποδοσφαιριστών.

Αυτό διαφάνηκε στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ που έγινε στο καινούργιο γήπεδο και διαπιστώθηκε ότι ακόμα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επιτρέπει να διεξαχθεί παιχνίδι πρωταθλήματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της ΑΕΚ, σήμερα θα απευθυνθεί στην ΚΟΠ για να δοθεί άδεια ώστε ο αυριανός αγώνας να πραγματοποιηθεί στο ΓΣΖ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, δυστυχώς, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το «ΑΕΚ Αρένα» στην εντός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Ο λόγος είναι ότι ο χλοοτάπητας εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και της αντιπάλου. Ως εκ τούτου, θα απευθύνουμε στην ΚΟΠ για να δοθεί άδεια και να αγωνιστούμε στο ΓΣΖ.

Απολογούμαστε στον κόσμο μας που εδώ και μήνες ανυπομονούσε καρτερικά για τη στιγμή που η ομάδα μας θα έκανε πρεμιέρα στο ιδιόκτητο ποδοσφαιρικό της γήπεδο. Ως διοίκηση και ως ΑΕΚ είχαμε λάβει σαφείς διαβεβαιώσεις από την εταιρεία που ανέλαβε τον χλοοτάπητα ότι αυτός θα ήταν έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος. Μετά λύπης έχουμε διαπιστώσει ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί και είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε σε δεδομένα που έχουν τεθεί ενώπιόν μας.
Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Ιδιαίτερη προσοχή
Όπως και να έχουν τα πράγματα, είναι αυτονόητο ότι στην ΑΕΚ η νίκη είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος απέναντι στην Καρμιώτισσα. Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να πετύχουν το γρήγορο γκολ, ώστε να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη νίκη.

Άλλωστε στη δική τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα θέλουν να δείξουν με το «καλημέρα» τις προθέσεις τους, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, έχει ζητήσει απ' όλους ιδιαίτερη προσοχή και καθόλου υποτίμηση αφού η Καρμιώτισσα, παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι είναι σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα για κάθε αντίπαλο.

Με αλλαγές
Ο Ιμανόλ Ιτνιακέθ σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές, ίσως και σε τρεις, που θα αφορούν την τετράδα της αμυντικής γραμμής. Ο Καταλά ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι πλέον πανέτοιμος να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας αντί του Μουρίγιο, δίπλα από τον Μόισοφ.

Στο αριστερό άκρο, ο Ορτίθ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει αντί του Μιντίκκη, ενώ εάν προκύψει τρίτη αλλαγή αυτή θα αφορά το αριστερό άκρο, με τον Γκαρίδο που είναι και αυτός έτοιμος να παίρνει τη θέση του Ηλία Χαραλάμπους.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να προκύψει κάποια αλλαγή, με τους Λαρένα, Τομάς και Μπόλιεβιτς να διατηρούν τη θέση τους στο κέντρο, τους Τετέ και Τρισκόφσκι στα άκρα και τον Άλβες στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα