Αναστασίου: «Θα κερδίσουμε ξανά τον κόσμο»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος και τη νίκη επί του Λεβαδειακού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος επισήμανε πως με σκληρή δουλειά η ομάδα του θα κερδίσει ξανά τους οπαδούς της και θα βρεθεί εκεί που της αξίζει.



«Μετά την απογοητευτική εμφάνιση με τον

Πανιώνιο σήμερα θέλαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια στοιχεία απ' αυτά που θέλουμε να έχουμε στα παιχνίδια μας. Τρία γκολ, φάσεις από τα πλάγια, τον άξονα ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του να κρατήσεις να κρατήσεις το σκορ και ότι υπάρχει ένα ματς την Κυριακή λειτούργησε υποσυνείδητα ώστε να τραβήξουμε φρένο. Δεν μπορώ να ότι έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος», είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Όταν μια ομάδα αμύνεται μόνο και παίζει στην κόντρα επίθεση ή με στημένες φάσεις και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ η εικόνα μας δεν είναι τόσο καλή. Βέβαια έχουμε δώσει μόλις τέσσερα ματς, δυο εντός, δυο εκτός οπότε δεν είναι και παράδειγμα η ήττα στη Νέα Σμύρνη. Από την άλλη όμως η εικόνα μας πρέπει να είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας. Έχουμε δεχθεί δυο γκολ και έχουν μπει και τα δυο από δυο στημένα, ένα πέναλτι και ένα φάουλ. Όχι σε ανοιχτό παιχνίδι, άρα κάνουμε κάτι καλά. Δεν είμαστε καλοί στις λεπτομέρειες, είναι θέμα τύχης και συγκέντρωσης. Τα επόμενα 100 φάουλ δεν θα το φάμε έτσι. Θέλουμε να το ξεχάσουμε και να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο. Στεναχωρήσαμε τους ανθρώπους που πίστεψαν ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητές. Μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια θα κοιτάξουμε να βρεθούμε εκεί που μας αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα