Ανάλυση φάσεων: «Κόκκινη σε Σαρφό»

Ο πρώην διεθνής διαιτητής και σχολιαστής επίμαχων φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης μιλώντας στην εκπομπή του Super Sport FM 104.0  σχολίασε τις φάσεις των αναμετρήσεωνς της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πλην των σημερινών παιχνιδιών.

Καρμιώτισσα – ΕΝΠ

87’ To VAR καλεί τον διαιτητή για χέρι του Τζαβέ. Από το ένα μέτρο μετά από κεφάλι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι. Για εμένα ήταν πολύ αυστηρό πέναλτι από τόσο κοντινή απόσταση.

Άρης – Νέα

Σαλαμίνα

1’ Πέναλτι υπέρ του Άρη. Σωστά ο διαιτητής είδε την παράβαση και σφύριξε. Στην εκτέλεση του πέναλτι από τον Κακόριν, τον είδαμε να σκοράρει και να πηγαίνει να πανηγυρίζει προκλητικά προς τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας και σωστά κιτρινίστηκε.

30’ Ο Σεργίου πέφτει μετά από μαρκάρισμα σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

36’ Γκολ για τον Άρη, ο βοηθός ύψωσε σημαία αλλά ο σκόρερ ήταν οριακά καλυμμένος και σωστά μέτρησε το γκολ..

64΄ Πέσιμο του Τσίκο, ήταν εύκολο πέσιμο και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

ΑΕΛ – ΑΕΚ

3’ Ο Κάσα σκοράρει, ο βοηθός υψώνει σημαία και φαίνεται πως με τις γραμμές το γόνατο του παίκτη της ΑΕΛ προεξείχε. Αυτά το ορικά τα βλέπουμε και διεθνώς. Εγώ δεν έχω την τεχνολογία για να αμφισβητήσω την απόφαση.

ΑΠΟΕΛ – Δόξα

29’ Ελέγχθηκε το γκολ του ΑΠΟΕΛ και οι γραμμές έβγαλαν τον σκόρερ καλυμμένο.

36’ Φάση διαρκείας στην περιοχή της Δόξας, αμυντικός φέρνει από μέσα προς τα έξω τη μπάλα και χτυπά από πάνω δοκάρι. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εάν πέρασε εξ ολοκλήρου η μπάλα τη γραμμή. Υπάρχει υπόνοια, όμως αν πέρασε ολόκληρη δεν ξέρω.

48’ Γκολ η Δόξα και διαμαρτυρίες από τον ΑΠΟΕΛ για χέρι. Σε διεκδίκηση του Ασάντε με τον Εφραίμ, η μπάλα κόντραρε, ο παίκτης της Δόξας έκανε κίνηση να αποφύγει τη μπάλα. Από την πορεία που βλέπω να παίρνει η μπάλα, δεν φαίνεται να αλλοιώνεται η πορεία της ότι κάπου ακούμπησε και άλλαξε πορεία. Είτε ακούσια, είτε εκούσια είναι παράβαση. Εγώ δεν βλέπω ξεκάθαρα ότι η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του Ασάντε γιατί δεν βλέπω αλλοίωση. Με τις κάμερες που μας έδειξαν δεν μπορώ να καταλάβω.

59’ Ο Μπεν στην περιοχή της Δόξας πέφτει, δεν φάνηκε κάτι το μεμπτό.

85’ Ο Σαρφό ενώ τρέχει για τη μπάλα, τον προλαβαίνει παίκτη της Δόξας. Αφήνει ανοιχτό το πόδι του και για εμένα ήταν κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη.

94′ Ο Κρέσπο σε μια σέντρα στην περιοχή της Δόξας πέφτει, δεν φαίνεται να του έκανε παράβαση ο Αντενόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα