Ανεξιχνίαστες υποθέσεις: Η Μαντίλ, ο Μπεν κι οι υποθέσεις που συγκλόνισαν

Στην επικαιρότητα επανήλθε η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, με αφορμή ένα κορίτσι απ΄την Πολωνία το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν. Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, η Πολωνή ισχυρίζεται ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της, δηλαδή στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Το παιδί εξαφανίστηκε το 2007  από το δωμάτιό της, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών της οικογένειας στην Πορτογαλία, ενώ οι γονείς της έτρωγαν με φίλους στο θέρετρο Πράια ντε Λουζ. 

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση Μαντλίν: Πολωνή

ισχυρίζεται ότι είναι το κορίτσι που εξαφανίστηκε

Από το 2007 που εξαφανίστηκε η Μαντλίν Μακ Καν, υπήρξαν πάνω από 8,600 αναφορές ότι θεάθη σε κάποια περιοχή. Μέσα σε αυτές τις περιοχές ήταν και η Κύπρος.Το 2012 η κυπριακή αστυνομία βρέθηκε σε κινητοποίηση μετά την πληροφορία ότι το κοριτσάκι θεάθηκε στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε επίσης: Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, οι εξελίξεις και η "εμπλοκή" της Κύπρου

Ο μικρός Μπεν και οι έρευνες στην Κω

Ήταν Ιούλιος του 1991 όταν ο Μπεν με την οικογένεια του βρέθηκαν στην Κω για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από τότε μέχρι σήμερα, ο μικρός αγνοείται, ενώ τους τελευταίους μήνες στο νησί έχουν φθάσει Βρετανοί προκειμένου να ξεκινήσουν τις έρευνες εντοπισμού του ξανά.

Οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν και η οικογένειά του όταν χάθηκε, ενώ οι έρευνες εστιάζονται στο σημείο του ακινήτου στο οποίο φυτεύτηκαν δέντρα μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991.Αξιοσημείωτο πως οι Βρετανοί αξιωματικοί της Αστυνομίας στην ουσία ερευνούν αυτή την στιγμή τον ίδιο χώρο που είχαν περάσει με ειδικό σκάνερ το 2012 και που τότε δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.

Άλεξ Μεσχισβίλι: Ο 11χρονος που δεν επέστρεψε ποτέ από το παιχνίδι

Φεβρουάριος του 2009 και ο 11χρονος Άλεξ είχε πάει για το καθιερωμένο παιχνίδι μπάσκετ στην αλάνα. Το παιδί από την Βέροια, η φωτογραφία του οποίου είχε τότε αναρτηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια, ήταν ίσως το πρώτο θύμα bulling των τελευταίων ετών.

Μέχρι σήμερα, το πτώμα του δεν έχει εντοπιστεί ενώ η επίσημη εκδοχή των ελληνικών αρχών αναφέρει ότι ο 11χρονος έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από συνομήλικούς του.

Διαβάστε επίσης: Συνταρακτικά στοιχεία για την υπόθεση του Αλεξ - Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Για την υπόθεση, έχουν καταδικαστεί συνολικά 11 άτομα, γονείς και κηδεμόνες των 5  ανηλίκων που κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο του 11χρονου Άλεξ στις 3 Φεβρουαρίου του 2006

Τραγική φιγούρα στην όλη ιστορία η μητέρα του Άλεξ, Ντανιέλα.

Διαβάστε ακόμη

Κύπρος: Οι 22 εξαφανισμένοι στις λίστες της Interpol – Τα 15 παιδιά (ΦΩΤΟ)
Keywords
Τυχαία Θέματα