«Αν έρθει νέο κύμα, δεν θα έχουμε περιθώρια να πάμε πιο κάτω»

Για τις επόμενες κινήσεις της ΕΝΠ μετά την οριστική διακοπή της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/20 μίλησε ο Κωνσταντίνος Φάνος.«Είμαστε σε μια διαδικασία για να ξεκαθαρίσουν οι υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τα τελευταία χρόνια γίναμε σοφότεροι. Όλα θα είναι μειωμένα και τα εισοδήματα, αλλά και οι μισθοί των ποδοσφαιριστών. Ευελπιστούμε να βρούμε παίκτες εντός των οικονομικών πλαισίων», δήλωσε στον Super

Sport FM 104.0 ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των «βυσσινί».

«Γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια από το τμήμα των ακαδημιών. Η πρώτη ομάδα είναι έτοιμη να απορροφήσει παίκτες από την ακαδημία και να τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Με καλή διάθεση μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα», συμπλήρωσε ο Φάνου, ο οποίος τοποθετήθηκε επίσης για...

...το Euro U17 που θα γίνει το ερχόμενο Μάιο και για τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος: «Είναι κάτι που μας απασχολεί. Μακάρι να μην έρθει νέο κύμα του χρόνου, γιατί δεν θα έχουμε περιθώρια να πάμε πιο κάτω σε θέμα ημερομηνιών. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να μην επηρεαστούν οι ομάδες. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Οφείλουμε να συνεργαστούμε όλοι για να τα καταφέρουμε».

...την απόφαση για διακοπή: «Ήμασταν εξαρχής ξεκάθαροι. Δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε καμία κατάσταση. Σε άλλες χώρες, ένας βασικός λόγος για επανέναρξη ήταν το οικονομικό. Θα πρέπει να πάρουμε το ποδόσφαιρο μας σε ένα σημείο που θα… παρακαλάμε να παίξουμε για το οικονομικό».

...τα συμβόλαια που λήγουν: «Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές. Θα υπάρξουν τα φυσιολογικά προβλήματα στις συζητήσεις. Θα συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές και ίσως συνεχίσουν κάποιοι από αυτούς».

...το μέχρι πότε έχουν γίνει πληρωμές: «Έχουμε πληρώσει μέχρι τον Φεβρουάριο και γίνονται κάποιες συζητήσεις για τα υπόλοιπα χρήματα και μέχρι που μπορεί η ομάδα να πληρώσει. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η οικογένεια Τσόκκκου είναι ο βασικός αιμοδότης».

Keywords
Τυχαία Θέματα