"Θα κάνουμε τα πάντα να τους κρατήσουμε"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση και τόνισε ότι στόχος είναι η 7η πρόκριση στα ημιτελικά την τελευταία 9ετία. Μάλιστα αναφέρθηκε και στους παίκτες που είναι δανεικοί στην ομάδα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι μονής επιλογής. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά για 7η φορά τα τελευταία 9 χρόνια και να παίξουμε στον 6ο μας τελικό την τελευταία 9ετία.

-Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το

παραμικρό λάθος μπορεί να κρίνει την πρόκριση. Ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες, οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει την πρόκριση.

-Δεν πετάμε στα σύννεφα. Μπορεί τα παιχνίδια που έχουν απομείνει να είναι μόλις 9, αλλά είναι πολύ ψηλού βαθμού δυσκολίας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όσο πλησιάζουμε θα διαφοροποιούμε και τις σκέψεις μας. Αυτό που προέχει χρονικά είναι το αποψινό με την Ανόρθωση.

-Θα είναι κοντά στις 5 χιλιάδες ο κόσμος.

-Δεν μας αγγίζουν τα θέματα προγραμματισμού. Κάποιες περιπτώσεις με δανεισμούς, θα κάνουμε τα πάντα να τους κρατήσουμε. Αν γίνει, θα γίνει μόλις μια κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα