Πάφος: Τι έδειξε η νεκροτομή για 24χρονο που έφυγε ξαφνικά

Σε αιμορραγική νέκρωση του εντέρου οφείλεται ο θάνατος του 24χρονου Αδάμου Μπέη που απεβίωσε ανήμερα του Πάσχα στο ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε σήμερα επί της σορού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου στην παρουσία της Ελλαδίτισσας Χαράς Σπηλιοπούλου Καθητήτριας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών

Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η νενομισμένη νεκροτομή ξεκίνησε στις 11:45 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία.

Η κ. Σπηλιοπούλου που έφθασε χθες στην Κύπρο σήμερα παρέστη , μετά από αίτημα της οικογένειας του 24χρονου, στη νεκροτομή που διενήργησε επί της σορού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 24χρονου Μαρία Παπαδημήτρη ανέφερε στο Kυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως στο παρόν στάδιο δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση . Είναι μια υπόθεση η οποία είναι πολύ πρόωρη και ίσως η οποιαδήποτε δήλωση να προκαλέσει οποιαδήποτε επιπλοκή στην διερεύνηση της υπόθεσης που ακόμη – όπως είπε- βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Θεωρούμε σημείωσε, “ότι εφόσον γίνεται σήμερα ιατροδικαστική εξέταση θα ληφθεί το πόρισμα και θα δράσουμε αναλόγως τόσο εμείς όσο και οι αρχές”.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 24χρονος νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου όταν απεβίωσε ανήμερα του Πάσχα. Ο 24χρονος είχε εισαχθεί και νοσηλευτεί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Νοσοκομείο Πάφου με αιμορραγία το στομάχι.

Στη νεκροτομή ήταν παρούσα και η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου, όπως ζήτησε η οικογένεια του θανόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα