"Ποτέ δεν μας ζητήθηκε να εκφέρουμε την άποψη μας"

Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του ομίλου παλαιμάχων της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει για την έκτακτη συνεδρία, διαβεβαιώνοντας ότι είναι κοντά στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν τους ζητήθηκε σε καμία περίπτωση να εκφέρουν την άποψή τους. "Το σλόγκαν δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ, πρέπει να γίνει και όχι λόγια", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση του ΔΣ του ομίλου παλαιμάχων της Νέας Σαλαμίνας:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Παλαιμάχων μετά τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας αποφάσισε να κατέλθει σε έκτακτη συνεδρία που

πραγματοποιήθηκε στις 14/03/2017.

Παίρνοντας τα μηνύματα του κόσμου ότι οι παλαίμαχοι είναι μακριά από την ομάδα θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι εμείς είμαστε κοντά στην ομάδα αλλά δεν μας ζητήθηκε σε καμία περίπτωση να εκφέρουμε την γνώμη μας ή τις απόψεις μας. Αυτή την στιγμή η ομάδα χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση γι' αυτό παρά την πικρία και την απογοήτευση που νιώθουμε μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας πρέπει να αγκαλιάσουμε και να θωρακίσουμε την ομάδα μας.

Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει μαζικά το παρών του στα επόμενα παιχνίδια. Το σλόγκαν δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ, πρέπει να γίνει πράξη και όχι λόγια".

Keywords
Τυχαία Θέματα