"Πιάστηκε στα πράσα" να φροντίζει φυτά κάνναβης

Συνελήφθη ενώ φρόντιζε τα φυτά κάνναβης πυο διατηρούσε σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου. Πρόκειται για ένα πρόσωπο απο τη Συριά 47 ετών που διαμένει παράνομα απο το 2011 στην Πάφο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, μετέβησαν στην αγροτική περιοχή, μετά από πληροφορία για ύπαρξη υπό καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Στη σκηνή, εντόπισαν τον 47χρονο που προσπαθούσε να κρυφτεί και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.

Ακολούθως ακινητοποιήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη

για εξακρίβωση στοιχείων, αφού δεν είχε στην κατοχή του οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο να αποδεικνύει την ταυτότητά του. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 47χρονο, ο οποίος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 9 Φεβρουαρίου, 2011.

Στο σημείο εκείνο, καθώς και σε κοντινή απόσταση, εντοπίστηκαν συνολικά 12 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 50-100 εκατοστών περίπου.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στον 47χρονο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δώδεκα πλαστικά μπουκάλια νερού, ένα ψαλίδι και μία ξύλινη βέργα.
Ο 47χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, εξακρίβωσης στοιχείων, παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη και για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα