"Οι Ευρωπαίοι ηγέτες απέδειξαν εκ νέου την υποκρισία τους"

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες για ακόμη μια φορά απέδειξαν την υποκρισία τους ανέφερε σήμερα σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της χτεσινής Συνόδου της Βάρνας ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι την ίδια ώρα που η Τουρκία σφαγιάζει τον κουρδικό λαό και απειλεί την Κύπρο και την Ελλάδα και συμπεριφέρεται προσβλητικά

προς τους ευρωπαϊκούς λαούς, (οι Ευρωπαίοι ηγέτες) άνοιξαν μέσω της Συνόδου της Βάρνας δρόμους για επανέναρξη της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας και για παροχή δισεκατομμυρίων ευρώ βοήθεια σε ένα δικτατορικό καθεστώς.

«Ταυτόχρονα κι ενώ συμβαίνουν αυτά και επιδεικνύουν όλη αυτή την ανοχή απέναντι στην Τουρκία, εξαντλούν όλη την αυστηρότητα τους πάνω στη Ρωσία του Πούτιν» πρόσθεσε.

«Και αυτό πραγματικά μας εκνευρίζει. Όχι γιατί υποστηρίζουμε ή έχουμε συμπάθεια προς την Ρωσία του Πούτιν, αλλά γιατί αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι προσβλητικά και τις αξίες και τις ιδέες τους ευρωπαϊκού πνεύματος» δήλωσε, υποδεικνύοντας πως δεν αξίζουν να ονομάζονται Ευρωπαίοι ηγέτες οι ηγέτες οι οποίοι συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο απέναντι στην Τουρκία.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα