Καλοτάξιδο… Αυτό είναι το νέο πλοίο που αγόρασε η ΑΝΕΚ | Ποιο δρομολόγιο θα εξυπηρετεί

Μια νέα αγορά από την ανατολή έκανε ο όμιλος της ΑΝΕΚ LINES το προηγούμενο διάστημα, που αναμένεται να προστεθεί στο στόλο της εταιρείας.

Το νεοαποκτηθέν πλοίο της κρητικής εταιρείας είναι το «Grand Spirit» σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το nautilia.gr και είναι ιαπωνικής κατασκευής, ναυπηγήθηκε το 1991 και εκτελούσε επί 20 και πλέον χρόνια δρομολόγια μεταξύ Ιαπωνίας, Κίνας και Νότιας Κορέας.Το πλοίο

έχει μήκος 192,5 μέτρα και διαθέτει εκτός των άλλων, κινηματογράφο, εστιατόρια και καταστήματα, ενώ μπορεί να μεταφέρει περίπου 700 επιβάτες με 586 κλίνες.

Η χωρητικότητα του γκαράζ είναι 1.700 μ.γ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 502 Ι.Χ. ή εναλλακτικά 176 φορτηγά και 150 Ι.Χ., ανάλογα τις ανάγκες των δρομολογίων.

Η εταιρεία έχει ήδη στείλει κλιμάκιο για την παραλαβή του Grand Spirit, που αναμένεται να καταπλεύσει στα ελληνικά ύδατα στα τέλη Απριλίου, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες της σελίδας, η εταιρεία ψάχνεται και για δεύτερη αγορά στην ιαπωνική ναυτιλία, καθώς τα πλοία που παράγει είναι αξιοθαύμαστα.

Το Grand Spirit, μετά τις μετατροπές και τις μηχανικές επισκευές και επιδιορθώσεις, θα εκτελεί πιθανότατα τα δρομολόγια που πραγματοποιεί η εταιρεία στην Αδριατική και συγκεκριμένα στην Βενετία.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα