Αυγουστή: "Να σταματήσουμε το αρνητικό σερί"

Διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη Δόξα, παρέθεσε το απόγευμα της Τρίτης ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε ότι επιστρέφουν οι Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς, ενώ τόνισε πως ο Λαφράνς θα δώσει δυναμική και ύψος στην ομάδα.   

Αναλυτικά:

«Με διαφορετικά δεδομένα θα πάμε να αντιμετωπίσουμε τον ΑΠΟΕΛ.

Ξέραμε πόσο καλά ήταν η ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάμε με τρία αρνητικά αποτελέσματα με στόχο να σταματήσουμε την αρνητική πορεία. Έχουμε δύσκολο έργο και αυτά τα ντέρμπι είναι τα ντέρμπι που τα λάθη πληρώνονται. Εύχομαι η ομάδα να είναι έτοιμη για να σταματήσουμε αυτές τις τρεις αποτυχίες. Πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα»

- «Έχει αλλάξει πράγματα ο Πουρσαϊτίδης και ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έδωσε ενθουσιασμό στην ομάδα, όμως, θα πάμε με το δικό μας πλάνο για τους τρεις βαθμούς».

- «Τα τελευταία τρία παιχνίδια δεχθήκαμε οκτώ γκολ. Δεν οφείλεται σε ένα άτομο, αλλά ομαδικής δουλειάς».

- «Ο Λαφράνς έρχεται για να μας δώσει δυναμική και ύψος. Από δω και πέρα θα απουσιάζουν παίκτες με κάρτες και πρέπει να καλύψουμε τα κενά για να είμαστε πιο έτοιμοι. Κάναμε εργομετρικά και είναι σε καλή κατάσταση. Θα είναι μαζί μας με τη Δόξα»

- «Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς είναι πολύτιμα εργαλεία για την ομάδα. Θα είναι και οι δυο μαζί μας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ»

- «Όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί. Ξέρουμε την προσπάθεια που έγινε στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Χάσαμε τρία παιχνίδια και έχουν μεγαλώσει οι αποστάσεις. Πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά και είναι κομβικό σημείο το αυριανό παιχνίδι. Έχει αρκετά παιχνίδια ακόμα»

-«Όταν προσπαθείς να ανοίξεις κάποιες άμυνες, ο αντίπαλος σου κάνει κάποια θέματα. Πληρώσαμε όλα τα λάθη μας και αυτό πρέπει να αποφύγουμε. Οι αλλαγές που έγιναν ξέρουμε πολύ καλά τι θέματα είχαμε και ποια προβλήματα είχαμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Κάναμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος κατάφερε με δυο τελικές να πάρει το παιχνίδι»

- «Θα γίνει μεταγραφή στην επίθεση και είναι ο Τρισκόφσκι. Τον βλέπουμε ότι ξεπερνά τα προβλήματα και για μένα είναι μια σημαντική μεταγραφή. Θα την δείτε και αύριο».

- «Αυτό θα το μάθουμε την Παρασκευή. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Όταν εγγραφεί ο Λαφράνς θα μάθουμε ποιος θα διαγραφεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα