«Να σιγουρευτούμε πως θα σκοράρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube, σχολιάζει τον αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ντέρμπι που πέρασε με την Ανόρθωση.

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα για εμάς είχε τέσσερα εκτός και δύο εντός. Φυσικά το ν' αγωνίζεσαι στην έδρα σου είναι καλό και περιμένουμε πώς και πώς τον αγώνα. Απέναντι στην Ανόρθωση πραγματοποιήσαμε μία συμπαγή εμφάνιση.

Είχαμε καλή νοοτροπία, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε. Να αμυνθούμε καλά, όταν είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα σε κάποια διαστήματα του αγώνα. Σ' ένα εντός έδρας παιχνίδι, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εξαρτάται φυσικά και από τον αντίπαλο. Μπορεί να γίνει ανοιχτό παιχνίδι, μπορεί κλειστό, θα δούμε. Η δουλειά μας θα είναι να επιτεθούμε, να πετύχουμε γκολ και να σιγουρευτούμε πως θα σκοράρουμε. Η Ανόρθωση είναι ομάδα με φυσικά προσόντα, που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο και κάνει πολλές σέντρες προς την περιοχή. Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία του Φαμπιάνο. Αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό και για πρώτη φορά μαζί μας. Προπονήθηκε 2-3 μέρες, οπόταν ήταν μία σημαντική εμφάνιση γι' αυτόν. Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά, πιστεύω ότι προοδεύουμε. Το ξεκίνημά μας είναι αυτό που προσδοκούσαμε πριν από την έναρξη της σεζόν. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι φίλαθλοί μας είναι εκδηλωτικοί, μπορείς να τους ακούσεις, βοηθούν και στηρίζουν την ομάδα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα