"Με τον κόσμο δίπλα μας ν' ανατρέψουμε το αποτέλεσμα"

Ο Τόμας Κρίστιανσεν παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως βελτιώθηκε. "Κάναμε λάθη και ήρθαν τα δύο γκολ της Ροζενμποργκ, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας", ήταν το σχόλιο του για τον επαναληπτικός της ερχόμενης Τρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κρίστιανσεν:

Ποτέ δεν μπορεί να είμαι ικανοποιημένος μετά από μία ήττα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε θα μπορούσαμε και το 2-2, τώρα όμως μένει το 2-1 και τώρα πάμε στη Λευκωσία. Κάναμε δύο λάθη και

ήρθαν τα δύο γκολ της Ρονζεμποργκ, είναι πολύ δυνατή ομάδα κυρίως στην έδρα της. Της δείξαμε σεβασμό, στο β' ημίχρονο όμως αλλάξαμε κάποια πράγματα πετύχαμε ένα γκολ και μετά καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μείνει το αποτέλεσμα ως είχε.

Για το τι διαφορετικό θα δούμε στο ΓΣΠ: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, βελτιωθήκαμε στην επανάληψη, δημιουργήσαμε χώρους και ήμασταν και πιο απειλητικοί.

Έχουν σαφώς μικρό πλεονέκτημα, έχουμε όμως την ευκαιρία στο δικό μας γήπεδο με τον κόσμο μας δίπλα, να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Για Ντε Βινσέντι: Μίλησα με τον Ντε Βινσέντι το πρωί, ένιωθε αδιαθεσία από το βράδυ, σήμερα το πρωί ήταν πιο έντονη έτσι αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που ήταν πιο έτοιμοι.

Ελπίζω να επηρεάσει η ζέστη.

>

Keywords
Τυχαία Θέματα