Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο στην Κισσόνεργα

Το Κοινωτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας συνεχίζει και εφαρμόζει με ευλάβεια το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει εκπονήσει για αναβάθμιση των δρόμων της κοινότητας, ανέφερε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού

Όπως είπε, σύμφωνα με το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων το οποίο έχει εκπονηθεί και που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται το 2012 με την ανάληψη των καθηκόντων του υφιστάμενου Κ.Σ., έχει δοθεί προτεραιότητα σε δρόμους οι οποίοι έχουν πυκνή κυκλοφορία και χρησιμοποιούνται από πολλούς κάτοικους ή είναι σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση.

Το 2016 έχει, όπως είπε, ολοκληρωθεί

και ασφαλτοστρωθεί η οδός Μοσφιλιών η οποία ενώνει την Κισσόνεργα με την τουριστική περιοχή, μήκους περίπου 1000 μέτρων, η οποία άρχισε να αναβαθμίζεται το 2012, με την κατασκευή πεζοδρομίων, το 2015 έγινε μερική ασφαλτόστρωση μέχρι την παραλιακή λεωφόρο και το 2016 ολοκληρώθηκε με την ασφαλτόστρωση και του τελευταίου μέρους 500 μέτρων μέχρι την παραλία.

Στο μεταξύ , σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού, κατά το 2016 το Κ.Σ. Κισσόνεργας έχει προχωρήσει επίσης σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους, ιδιαίτερα στον πυρήνα της κοινότητας οι οποίοι έχουν καταστραφεί από τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ και που ήταν σε άσχημη κατάσταση, καθώς επίσης και σε μέρος του δρόμου προς το στρατόπεδο το οποίο ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Η χρηματοδότηση των ασφαλτοστρώσεων προέρχεται από κονδύλι που η κοινότητα έχει εξασφαλίσει από κεφάλαια της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου καθώς επίσης και ίδια κεφάλαια του Κ.Σ. Κισσόνεργας, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα