"Με το VAR θα ήμασταν πρωταθλητές"

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του κι αναφέρθηκε στα διαιτητικά λάθη που θεωρεί ότι έγιναν εις βάρος του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, στο πρόστιμο που επέβαλε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στο μέλλον του στο «λιμάνι».



Στην «Derniere Heure», εφημερίδα της πατρίδας του παραχώρησε συνέντευξη

ο Βέλγος γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», με αντικείμενο συζήτησης τη σεζόν του στην Ελλάδα και όσα έζησε στη χώρα μας ο ίδιος.

Αναλυτικά:

Για τη διαιτησία: «Μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι το VAR θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αυτό θα σταματήσει όλη την απάτη που μολύνει το σπορ. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές».

Για το μέλλον του στους Πειραιώτες: «Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα αλλά μπορώ να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνω αλλά ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Έχω ραντεβού σε δέκα μέρες με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει».

Τέλος, για το πρόστιμο που επέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είναι αλήθεια, πληρώσαμε το πρόστιμο. Κάθε πρόεδρος έχει την προσωπικότητα του, έχει το δικό του στυλ. Ήταν το δεύτερο πρόστιμο που πλήρωσα στην καριέρα μου. Το πρώτο ήταν είκοσι ευρώ γιατί είχα καθυστερήσει σε μια προπόνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα