"Η κορυφή απαιτεί υλοποίηση του τριετούς πλάνου"

Πραγματοποιήθηκε χθες (30/12), στο Pavilion, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ομόνοιας, στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, όλων των αθλητικών Τμημάτων, των χορηγών και φίλων του Σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομόνοιας, Χρίστος Νεοφύτου, σε ομιλία που παρέθεσε εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το 2016 θα φέρει αγωνιστικές επιτυχίες στην ομάδα μας και το τριετές στρατηγικό πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσει να εφαρμόζεται με επιτυχία. Τόνισε, ωστόσο, πως για να επιτευχθούν

οι στόχοι που έχουν τεθεί, χρειάζεται η συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των Ομονοιατών.

Αναλυτικά πιο κάτω η ομιλία του κ. Χρίστου Νεοφύτου:

«Αγαπητοί προσκεκλημένοι, χορηγοί, φίλοι, αθλητές και εργαζόμενοι στο Σωματείο μας, καλησπέρα σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σωματείου μας.

Σημαίνει πολλά για εμάς το γεγονός ότι είσαστε απόψε μαζί μας.

Εκλαμβάνουμε την παρουσία σας, ως μία έμπρακτη απόδειξη της στήριξής σας και ως μία ενέργεια που καταδεικνύει ότι είστε σύμμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον τιτάνιο αγώνα που καταβάλλει για να επιστρέψει, σε βάθος χρόνου, στη θέση που προστάζει η ιστορία της. Στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διότι να είστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να ανέβουμε ξανά στην κορυφή. Εκεί μάθαμε να βρισκόμαστε και εκεί στοχεύουμε να φτάσουμε ξανά.

Για να επιστρέψουμε, όμως, στην κορυφή, θα πρέπει να υλοποιήσουμε με επιτυχία το τριετές στρατηγικό πλάνο, που εδώ και 23 μήνες εφαρμόζουμε με πειθαρχία.

Μέσα στο 2014 καταφέραμε να βάλουμε τις βάσεις για να προχωρήσει με επιτυχία το πλάνο μας και έτσι το 2015 είχε μετατραπεί σε μία εξαιρετικά καθοριστική χρονιά για το Σωματείο μας.

Μέσα από μεγάλες θυσίες της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συνετή διαχείριση από το Διοικητικό Συμβούλιο, έγινε κατορθωτό να κάνουμε σημαντικά βήματα προόδου, όσο αφορά την προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη.

Αυτή την προσπάθεια, καλούμαστε να επαναλάβουμε και το 2016.

Εάν τα καταφέρουμε με την ίδια επιτυχία, κάτι για το οποίο είμαστε βέβαιοι, τότε θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα μας επιτρέπουν να παλέψουμε για την μεγάλη επιστροφή, στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Επίσης, εκφράζουμε την αισιοδοξία μας πως το 2016 θα μας χαρίσει και σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλα τα αθλητικά τμήματα του Σωματείου μας.

Διαβεβαιώνουμε πως δουλεύουμε με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, προκειμένου να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και να υλοποιήσουμε τους βασικούς αγωνιστικούς στόχους μας.

Στην προσπάθεια για επιτυχή ολοκλήρωση του τριετούς πλάνου, χρειάζονται όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Όλοι μαζί μπορούμε!

Απόψε, λοιπόν, δικαιούμαστε να διασκεδάσουμε. Το αξίζουμε.

Ας απολαύσουμε την αποψινή βραδιά και από αύριο, με ακόμη περισσότερη ενέργεια, να συνεχίσουμε τη δουλειά που θα ανεβάσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πιο ψηλό σημείο, εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται».

Πιο κάτω οι αριθμοί των τυχερών λαχνών, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε:

- 15022: διαμονή σε ξενοδοχείο προσφορά της Skylab
- 15463: διαμονή σε ξενοδοχείο προσφορά της Skylab
- 15220: δωροκουπόνι CYTA
- 15039: δωροκουπόνι PrimeTel
- 15002: δωροκουπόνι CYTA

Keywords
Τυχαία Θέματα