"Η Ανόρθωση ήταν πάντα μέσα μου και δεν μπορεί να βγει"(vid)

Καλεσμένος στη Θύρα Σίγμα ήταν χθες ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή που μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Αναφέρθηκε στην κορυφαία και την χειρότερη στιγμή του στην ομάδα και τόνισε ότι στόχος είναι το χτίσιμο μιας ισχυρής ομάδας.

Οι πιο σημαντικές του ατάκες:
-Η Ανόρθωση ήταν σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και έπρεπε να ανακάμψει. Οι ποδοσφαιριστές με την καλή συνεχόμενη απόδοση μπήκαμε εξάδα και είμαστε μια ανάσα από τον τελικό κυπέλλου.

-Οι αγωνιστικές αποτυχίες έχουν οδηγήσει όλους στο να μην πιστεύουν στην ομάδα. Δυστυχώς πρέπει

να ζήσουμε με αυτό που υπάρχει. Η μόνη διέξοδος στην Ευρώπη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

-Αυτή η κατάσταση ήταν λόγω του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού το καλοκαίρι. Χρειάζεται χρόνος και πολλή δουλειά.

-Η Ανόρθωση δεν ήταν τόσο ποιοτικά που δεν είχαν ποδοσφαιριστές αλλά και ποσοτικά. Το ρόστερ μειονεκτούσε έναντι σε άλλες ομάδες.

-Αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ευκαιρία να μετρήσουμε δυνάμεις και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και όπως αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα.

-Ο στόχος μπορεί να είναι το κύπελλο, αλλά ο δεύτερος στόχος είναι να χτίσουμε τις βάσεις για του χρόνου.
Αυτό έχει γίνει πλέον κουραστικό. Όταν αναλάβαμε υπήρχε προπονητής και έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

-Πρέπει να μελετήσουμε πιο σοβαρά πως θα βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο να ανεβάσει την ποιότητα του, αντί να σκεφτόμαστε τη μείωση. Τα Play offs δεν είναι κάτι που βοηθά. Στο δεύτερο γκρουπ πολύ γρήγορα έχουν κριθεί πολύ γρήγορα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο.

-Ο προπονητής θα πρέπει να αποφασίσει αν κάνουν για την Ανόρθωση. Μετά θα δούμε αν είναι ελεύθεροι.

-Κορυφαία στιγμή ήταν η πρόκριση στην Τραπεζούντα. Ήταν ένας άθλος και περηφάνια. Το 2008 ήταν μια στιγμή που πλήγωσε εμένα προσωπικά και όπως αποδείχθηκε πληγώθηκε και η Ανόρθωση.

-Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι που έχεις μέσα στου ριζωμένο. Η Ανόρθωση ήταν πάντα μέσα μου και δεν μπορεί να βγει με τίποτε ανεξαρτήτως οποιονδήποτε γεγονότων.

Keywords
Τυχαία Θέματα