Μαλάς: Ήθελαν να με διασυνδέσουν με Χριστόφια & το πέτυχαν

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ήταν ο Σταύρος Μαλάς και μίλησε τόσο για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και για την εκλογική αναμέτρηση στην οποία ήταν υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Είναι σωστές οι ψύχραιμες ενέργειες της Κυβέρνησης, σ’ ό,τι αφορά στις τουρκικές προκλήσεις», είπε ο Σταύρος Μαλάς και υπέδειξε ότι «πρέπει να κάνουμε εμπορικές συμμαχίες, ούτως ώστε να τις αξιοποιήσουμε όταν έρθει η ώρα».

Σ’

ό,τι αφορά στην εκλογική αναμέτρηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην οποία ήταν υποψήφιος, ο κ. Μαλάς είπε ότι έκανε την αυτοκριτική του και θεωρεί ότι «πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

«Όλοι αναγνωρίζουν ότι καταθέσαμε προτάσεις χωρίς υπερβολές και χωρίς να υποβιβάσουμε τον πολιτικό μας πολιτισμό», τόνισε και συμπλήρωσε: «Όσα έλεγα προεκλογικά, μπορώ να τα πω και τώρα».

Δεν θα ενταχθώ σε κόμμα

«Ανήκω στον ευρύτερο χώρο της κεντροαεριστεράς, αλλά δεν σκοπεύω να ενταχθώ σε κόμμα», απάντησε ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μαλάς, ενώ ερωτηθείς εάν θα επαναδιεκδικήσει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, απάντησε «κάντε λίγη υπομονή».
«Βεβαίως και είναι απογοητευτικό όταν χάνεις τις εκλογές, αλλά όταν χάνεις, βάζεις πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι χρησιμοποιήθηκαν ανήθικες μέθοδοι για να πληγεί η υποψηφιότητά του, φέροντας ως παράδειγμα μάλιστα και όσα ακούστηκαν για την ταμπλέτα που χρησιμοποιούσε στο ντιμπέιτ.

«Προσπάθησαν να δημιουργήσουν εικόνα ότι η υποψηφιότητά μου συνδεόταν με τη διακυβέρνηση Χριστόφια και τα κατάφεραν», διατράνωσε ο Σταύρος Μαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα