"Έχουν κουραστεί όλοι να ακούνε ανυπόστατα δημοσιεύματα"

Για το νέο αφεντικό της ΑΕΛ, το πόστο που θα έχει ο Διονυσίου, για την τιμωρία και για την απάντηση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους σε όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Αντωνίου.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Στην ουσία, έχει πιάσει δουλειά ο Μπαλταζάρ. Από το πρωί κάνει συναντήσεις με ανθρώπους της ομάδας και ποδοσφαιριστές. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του. Σε αυτό το σημείο, ευχαριστούμε τον Διονυσίου που είχε την ευθύνη στα δύο προηγούμενα

παιχνίδια. Ο Διονυσίου είναι σε συζητήσεις με τον πρόεδρο για το μέλλον του. Έχει αποχωρήσει εντελώς από το τιμ, υπάρχει όμως συζήτηση.

Για την τιμωρία και τα κεκλεισμένων: Είμαστε απογοητευμένοι γι' αυτή την τιμωρία, έρχεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας. Δεν θα μπορέσουμε να έχουμε κόσμο με την ΑΕΚ και στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι κλειστό το κάτω διάζωμα. Για την ώρα, δεν θα μπούμε σε συζητήσεις. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.

Ο πρόεδρος δείχνει κάποια πολύ σημαντικά πράγματα που αφορούν την οικογένεια της ΑΕΛ. Έκανε γι' άλλη μία φορά κάλεσμα. Παραδίδει σε όσους ενδιαφέρονται όλα τα στοιχεία της εταιρείας ΑΕΛ στη διάθεση τους για να τα μελετήσουν, γιατί δυστυχώς ακούγονται πράγματα και θαύματα. Έχουν κουραστεί όλοι να ακούνε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, με αυτό τον τρόπο λειτουργίας που προτείνει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα