"Έχουμε κίνητρα, το κύπελλο μάς ενδιαφέρει" (video)

Ένας μικρός απολογισμός από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για τη μέχρι στιγμής πορεία της Νέας Σαλαμίνας και τον θεσμό του κυπέλλου. Δείτε τι δηλώνει ο ίδιος στο επίσημο κανάλι των "ερυθρολεύκων".

"Έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι μας βρίσκει ικανοποιημένους η απόδοση της ομάδας. Ανέλαβα την ομάδα με πολλά προβλήματα, είχε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, ήταν η χειρότερη άμυνα. Καταφέραμε αρκετά από αυτά να τα γιατρέψουμε. Σιγά σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας. Μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική απόδοση, αλλά με τις προσθήκες του Γενάρη θα

κάνουμε αρκετά καλή πορεία. 7η αγωνιστική του δεύτερου γύρου είχαμε δέκα πόντους, αυτή τη στιγμή φτάσαμε στους 24. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε αρκετά στο μέλλον. Δεν με βρίσκει σύμφωνο ο θεσμός των πλέι οφ. Έχουμε δύσκολα παιδιά, έχουμε εμπιστοσύνη στον κόσμο. Θέλουμε να τους κρατήσουμε, είναι παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είμαστε στα ημιτελικά του κυπέλλου, κληρωθήκαμε με το ΑΠΟΕΛ που είναι φαβορί. Εμείς έχουμε κίνητρα, ο θεσμός μάς ενδιαφέρει πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα