"Δεν μας χαλάει το 1-0, αλλά..." (ηχητικό)

"Ορισμένες φορές πρέπει να είμαστε και πιο ψύχραιμοι απέναντι στην αντίπαλη εστία", ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς ΑΕΛ ο Θεόδωρος Αντωνίου, ενώ τόνισε ότι φτάνει να κερδίσουν τους 3 τελευταίους αγώνες της πρώτης φάσης και ας είναι με το σκορ 1-0.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Για την CFA-TV: Ανεβαίνει επίπεδο, πλέον ο κόσμος θα μπορεί διαδικτυακά να βλέπει ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε πάντα να κοιτάμε προς τα πάνω, πρέπει να ολοκληρώσουμε την κανονική διάρκεια πρωταθλήματος με

νίκες. Αν τα καταφέρουμε θα μπούμε με τις καλύτερες προυποθέσεις στα πλέι οφ, στο ωραιότερο μέρος του πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι ασχολούμαστε μόνο με την Αλκή και όχι τίποτα άλλο. Όλες οι ομάδες έχουν άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ζήσαμε και με Ολυμπιακό και με Ερμή και θα το ζήσουμε και στο "Αμμόχωστος" με την Αλκή. Ο στόχος φυσικά για εμάς είναι ο ίδιος. Θα είναι μεν δύσκολο, υπάρχει όμως αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε.

Για επίθεση και άμυνα: Ήταν θέμα συζήτησης και εδώ στην παρουσίαση της CFA TV. Μακάρι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να είναι 1-0, δεν μας χαλάει. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν άτυχοι, είχαμε και το δοκάρι. Ορισμένες φορές πρέπει να είμαστε και πιο ψύχραιμοι απέναντι στην αντίπαλη εστία. Δεν την πληρώσαμε, είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Οι νέοι που ήρθαν, θα βελτιώσουν την εικόνα μας. Άφησαν αισιόδοξα μηνύματα. Είναι ικανοποιητικά τα πρώτα δείγματα.

Η τιμωρία του Μπενίτεθ θα ισχύει για δύο αγώνες, θα λείψει και ο Κέβιν Λαφράνς. Επιστρέφει ο Αβραάμ, έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας και πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει.

Θέλουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας, να έχουμε κόσμο μαζί μας, είναι καθημερινή, εργάσιμη ημέρα, θα είναι το καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα