"Δεν έχουμε παράπονα από τη διαιτησία"

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος μίλησε στο www.sigmalive.com για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας οτι η ομάδα του δεν έχει παράπονα απο την διαιτησία.

Αναλυτικά:

"Στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η ομάδα μου έκανε μια καλή εμφάνιση και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και

πρέπει να είναι ανάλογη η συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια. Ως Ερμής δεν έχουμε παράπονα από την διαιτησία και ούτε η διοίκηση πρόκειται να καταγγείλει κάποιο διαιτητή. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται διαιτητικά λάθη, είτε αφορούν την ομάδα μας είτε κάποια άλλη, αυτά είναι ανθρώπινα, απλά χρειάζεται να είναι μόνο πιο προσεκτικοί.

Όσο αφορά τον εκπρόσωπο Τύπου του Ερμή και την τοποθέτηση του σχετικά με την διαιτησία θα υπάρξουν κυρώσεις, καθώς η γνώμη της διοίκησης είναι διαφορετική και καθόλου σύμφωνη με τα όσα ανέφερε μετά το τέλος του ματς.

Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος από τον πρώτο και το αποδείξαμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πλέον αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστεστα επόμενα τρία. Δεν θέλουμε πλέον μόνο εντυπώσεις λες και κάναμε κάποιο κατόρθωμα, κάναμε ένα καλό ματς και θα πρέπει να συνεχίσουν οι παίκτες και οι προπονητές σε αυτό τον ρυθμό για να έρθουν και τα αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα