"Χρειάζεται εμπιστοσύνη και σωστή νοοτροπία"

Για τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση – παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων, τις δηλώσεις Προέδρου και Προπονητή, τη βελτίωση στην ομάδα και τον Λούκα Βύντρα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

«Ήταν πολύ όμορφη εκδήλωση και όλα κύλησαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Παρουσιάστηκε το ρόστερ και για πρώτη φορά η νέα εμφάνιση της ομάδας.
Κρατάμε τα λεγόμενα του Προέδρου κ. Τζονή. Ξεχώρισε ότι η χρονιά

ξεκίνησε με πολλές αλλαγές και καινοτομίες και η αποφασιστικότητα να ενισχυθεί σταδιακά με επαγγελματισμό η ομάδα. Επίσης, ο Πρόεδρος ανέδειξε τη σημασία να συνεχίσουμε ενωμένοι.

Σημαντική ήταν και η ομιλία του κ. Κάρβερ και μας βρίσκει σύμφωνους. Όλο το προπονητικό team ήρθε για να δουλέψουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τόνισε ότι έγιναν πολύ μεγάλες αλλαγές και μοιραία αποδίδουν κοντά στο 20% των δυνατοτήτων τους».

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρίου υπογράμμισε

«Αναγνωρίζουμε ότι είναι εξίσου σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και ο κόσμος να διαπιστώνει τη βελτίωση της ομάδας. Θέλουμε να τα βλέπουμε όσο ο χρόνος περνά. Χρειάζεται εμπιστοσύνη και σωστή νοοτροπία για να ξεφύγουμε από τον κύκλο των τελευταίων χρόνων που δε μας οδηγεί πουθενά.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος και όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε διαφορά προς το καλύτερο. Θέλουμε να κερδίσουμε τη Δόξα και να δούμε βελτίωση. Μας κάνει αισιόδοξους ότι θα γίνουν αυτά από το γεγονός ότι η ομάδα δούλεψε αρκετές μέρες πάνω σε τομείς που χρειαζόταν βελτίωση και περιμένουμε τα αποτελέσματα να λειτουργήσουν θετικά.

Ποδοσφαιριστές που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου δούλεψαν, ενώ ακόμα μια παράμετρος είναι ότι θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά σε όλο τον κόσμο της Ομόνοιαw. Ο χρόνος νιώθουμε ότι θα λειτουργεί υπέρ της ομάδας».

Για τον Βύντρα
«Είναι σε καλή κατάσταση ο Βύντρα, είναι επαγγελματίας αθλητής και πάντοτε ξεχώριζε για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση. Έχει καιρό να αγωνιστεί και θα το χειριστεί ανάλογα το τεχνικό επιτελείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα