Καρδίτσα: Συνελήφθη 29χρονος μετά από διάπραξη ληστείας

Συνελήφθη 29χρονος στους Σοφάδες Καρδίτσας από αστυνομικούς, για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος ενός 28χρονου και ενός ακόμη συνεργού τους, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Οι δύο από τους δράστες εισήλθαν στην οικία της 77χρονης από ανασφάλιστη είσοδο, όπου με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα, στο οποίο τους ανέμενε ο τρίτος συνεργός τους εξωτερικά της οικίας

και τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα αλλά και τη διενέργεια άμεσων και επισταμένων αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη ο 29χρονος. Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποίησαν, το οποίο βρέθηκε σε περιοχή των Τρικάλων.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία του τρίτου δράστη, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα