"Αυτή τη σεζόν το σώμα μου μού έδινε σοβαρές ειδοποιήσεις"

Ο Άντερ Μουρίγιο μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το νέο του πόστο στην ΑΕΚ και τους στόχους της νέας σεζόν. Παράλληλα, τόνισε ότι φέτος το σώμα του τού έδινε ειδοποιήσεις και είναι από τους λόγους που είπε ναι στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

-Αισθάνομαι τυχερός που στον τελευταίο μου αγώνα κέρδισα ένα τίτλο. Για μένα ήταν μεγάλη επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο και ένα εξαιρετικό τέλος της καριέρας μου.
-Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγες μέρες. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα αποφάσισε

να τερματίσει την πορεία του στην ΑΕΚ και μου είπε την ιδέα να τον αντικαταστήσω.
-Είχα ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο σαν παίκτης, αλλά αυτή τη σεζόν το σώμα μου μού έδινε σοβαρές ειδοποιήσεις. Κάθε φορά που έπεφτα, ήταν πιο δύσκολο για μένα να σηκωθώ. Μου πρότειναν τη θέση του τεχνικού διευθυντή και την αποδέχθηκα.
-Το βλέπω ως πρόκληση. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω στον εαυτό μου. Έχω παίξει ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και ήθελα να δεχθώ την πρόκληση του τεχνικού διευθυντή.
-Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω όλους τους παίκτες, επειδή ήταν συμπαίκτες μου. Ξέρω τι μπορούν να δώσουν.
Τον Ιραόλα τον εμπιστεύομαι απόλυτα, επειδή γνωρίζω πώς ήταν ως ποδοσφαιριστής και πώς θα είναι ως προπονητής. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Έχουμε ένα σταθερό και δομημένο σύλλογο που διευκολύνει την εργασία. Τα πράγματα πάνε καλά.
-Ο Άντονι έχει τον ενθουσιασμό και ο ενθουσιασμός κινεί τα πράγματα προς του στόχους. Έχει την πείνα και θέλω να γίνει ένας μεγάλος προπονητής. Διατηρούμε την ίδια ιδέα ποδοσφαίρου.
-Η ομάδα έχει την βάση και δεν θα χρειαστούν πολλές μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ποιοτικές προσθήκες.
Στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Οι στόχοι θα έρθουν από μόνοι τους.
Φέτος το Γιουρόπα Λιγκ είναι περίπλοκο, επειδή πολλές ισχυρές ομάδες ξεκινούν από τον δεύτερο γύρο. Είμαστε φιλόδοξοι, γιατί στην έδρα μας είμαστε ισχυροί.

Keywords
Τυχαία Θέματα