" Οι συνεχόμενες ήττες μας πλήγωσαν''

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η νίκη είναι μονόδρομος.

Aναλυτικά:

Οι δυο συνεχόμενες ήττες μας πλήγωσαν. Ο δρόμος είναι μακρύς. Έγιναν συζητήσεις στην ομάδα και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τα παρατήσει. Μετά από απόφαση του προέδρου και των ποδοσφαιριστών, μετά το τέλος της προπόνησης θα κάνουν τραπέζι και να τα πούνε χαλαρά και να συζητήσουν. Αυτό

μας χαροποιεί, ότι και οι ποδοσφαιριστές δεν τα βλέπουν σκούρα τα πράγματα. Πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση και αύριο θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο.

« Όποιος δεν αντέχει την πίεση, δεν μπορεί να παίζει η ΑΕΛ. Η πίεση πάντα υπάρχει και πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τα άλλα παιχνίδια.

Για τη δυστοκία στο σκοράρισμα: Όταν δεν σκοράρεις, στο τέλος την πληρώνεις. Η ικανότητα υπάρχει και ευελπιστούμε ότι από αύριο θα αλλάξουν κάποια πράγματα.

Στο αγωνιστικό μέρος είναι εκτός ο τιμωρημένος Αβραάμ, που είναι και τραυματίας. Είναι έξω και ο Ντόσα Τζούνιορ. Θα αποφασιστεί για τον Μπενίτεθ. Επιστρέφουν οι Σίλα και Αρτούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα