Κλειστοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κύπρου

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρει ότι θα κλείσουν δρόμοι σε Ελ. Αμμόχωστο, σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

1. Κλειστοί δρόμοι στην Αραδίππου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28/10/2017 μεταξύ των ωρών 08:00 - 12:00 σε τμήματα των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Γρηγόρη Αυξεντίου και 1ης Απριλίου στην Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, θα κλείσουν τα ακόλουθα

τμήματα και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων:

• η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο 1ης Απριλίου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου,
• η Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αυγερινού, και
• η Λεωφόρος 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Παύλου.


2. Κλειστοί δρόμοι στην Ορμήδεια

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28/10/2017 μεταξύ των ωρών 10:00 - 12:00 στην Ορμήδεια θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λάρνακος και η οδός Λάρνακος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μετοχίου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


3. Εργασίες κλαδέματος στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μετά τον κυκλικό κόμβο του ΜΕΤΡΟ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 5/11/2017 μεταξύ των ωρών 07:00 - 13:00 στη Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, μετά τον κυκλικό κόμβο του ΜΕΤΡΟ προς την Εκκλησία του Αγίου Μάμαντος, περίπου στο ύψος της παρόδου Λήδρας, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος παρακείμενων δένδρων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας μετά τον κυκλικό κόμβο του ΜΕΤΡΟ με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Ανθούπολης θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται μέσω των παρακείμενων οδών Λήδρας – Αγίου Μάμαντος - Πεδιαίου.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα