Άλωσε τη Ρώμη η Σασουόλο

Μπεράρντι και Ντεφρέλ σκόραραν και η Σασουόλο πέρασε με 0-2 από το Olimpico κόντρα στην Λάτσιο, συνεχίζοντας τις νίκες κόντρα στους μεγάλους.

Γιουβέντους, Νάπολι, Ιντερ, Λάτσιο ήταν τα πιο δυνατά «θύματα» της στον πρώτο γύρο της Serie A. Οι Λατσιάλι έπαθαν το ίδιο πράγμα και στον δεύτερο τελικά καθώς οι Νεροβέρντι επικράτησαν και στη Ρώμη, διατηρώντας κάποιες (λίγες) ελπίδες για Ευρώπη. Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο

ήταν καλύτερη σε ένα μάλλον κακό ματς, έχοντας για σκόρερ τους Μπεράρντι και Ντεφρέλ. Στο Europa League θα επικεντρωθεί πλέον το σύνολο του Στέφανο Πιόλι, μήπως και σώσει κάτι από την φετινή σεζόν...

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι ο ρυθμός θα ήταν αργός, με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει καθόλου. Σε ορισμένα σημεία, μάλιστα, η μπάλα κολλούσε, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τις δύο ομάδες. Λατσιάλι και Νεροβέρντι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό δημιουργικά και έτσι τα λεπτά περνούσαν... δύσκολα. Ολα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έβγαινε χωρίς γκολ αλλά στο 41' ο Μαουρίσιο πήγε με δύναμη στον Ντεφρέλ και ο διαιτητής Νταμάτο έδειξε την βούλα, από όπου ο Μπεράρντι έκανε το 0-1. Αυτό ήταν το 15ο εύστοχο πέναλτι του 21χρονου άσου, ο οποίος έχει εκτελέσει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο από το 2013-14 ως σήμερα! Αμέσως μετά πάντως, στο 43', η Λάτσιο άγγιξε την ισοφάριση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Παρόλο μετά την σέντρα του Μπίλια.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε στο δεύτερο μέρος για να πιέσει ώστε να φτάσει στην γρήγορη ισοφάριση αλλά η Σασουόλο ήταν καλή ανασταλτικά και στο 62' είχε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει το τρίποντο. Ο Μπεράρντι όμως, μετά το τραγικό λάθος του Μαουρίσιο, νικήθηκε από τον Μπερίσα στο τετ α τετ. Ο πορτιέρε της Λάτσιο μπλόκαρε, δύο λεπτά μετά, το συρτό σουτ του Ντάνκαν εντός περιοχής, για να πλησιάσουν στο 1-1 οι Ρωμαίοι στην επόμενη επίθεση αλλά ο Κονσίλι σταμάτησε τον Κεϊτά. Το ματς είχε ανοίξει αλλά στο 67'... έκλεισε, όταν ο Ντεφρέλ πήρε ωραία την μπάλα μπροστά του μετά την πάσα του Σανσόνε και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπερίσα (0-2)! Η Λάτσιο επιχείρησε να ξαναμπεί άμεσα στον αγώνα αλλά ο Κονσίλι απέκρουσε την κεφαλιά του Κλόζε και η Σασουόλο πανηγύρισε μια νίκη που την εδραιώνει στην 7η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα